Genel Web

2022 İçin En İyi Ücretsiz 30 WordPress Teması

WordPress siteniz için bir tema seçmek bir WordPress sunucusu seçmeye benzer. Bir seçim yapmadan önce zaman ayırıp ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmak istersiniz. Ancak, hem WordPress Tema Dizini’nde hem de üçüncü taraf sitelerinde piyasadaki geniş kapsamlı ücretsiz temalar, seçeneklerinizi en iyi şekilde daraltmayı zorlaştırıyor. “WordPress temaları” için hızlı bir Google araması 819.000.000’den fazla sonuç döndürür.

Siteniz için mevcut tüm temalara kesinlikle bir göz atmamıza rağmen, web üzerindeki en iyi ücretsiz WordPress temalarından bazılarını vurgulayabiliriz. Tüm seçimlerimiz size çeşitlilik ve işlevsellik sunar. E-ticaret, haberler, iş dünyası ve fotoğrafçılık da dahil olmak üzere bu listede hemen hemen her yer için temalar bulabilirsiniz.

Bu yazıda, uygun tema seçiminin önemini tartışacağız. Ardından, 2019’da siteniz için düşünmek isteyebileceğiniz en iyi ücretsiz WordPress temalarının kırkına bir göz atacağız. Başlayalım!

 

2019 İçin En İyi Ücretsiz WordPress Temalarının 30’u

 

 

1. Zakra

Hafif ama güçlü olan Zakra, optimum performans ve hızlı göz önünde bulundurularak oluşturulmuş ücretsiz bir WordPress temasıdır. Zengin özelliklere sahip bir gösterge panosunun yanı sıra etkileyici bir görselle bir araya gelen bu tema, ziyaretçilerinizin etkilenmesini sağlayacak. Buna ek olarak, daha iyi önyüz düzenleme deneyimi için tüm büyük Sayfa Oluşturucularla birlikte hazırlanmıştır. Zakra AMP hazır, Gutenberg uyumlu, WooCommerce uyumlu, GDPR uyumlu ve büyük WordPress eklentileridir.

İşletme, inşaat, eğitim, diş hekimi, mağaza, kafe, spa, düğün, video ve hemen hemen her türlü siteye uygun önceden hazırlanmış demoları edinin. Diğer kayda değer özellikler gelişmiş tipografi, renk seçenekleri, çoklu başlık stilleri ve ayrıntılı belgelerdir.

 

 

2. ColorMag

Ücretsiz ve hızlı bir dergi tarzı WordPress teması olan ColorMag, şu anda 100.000’den fazla web sitesine sahip. Haber, dergi veya bloglarla ilgili olsun, her tür yayın sitesi için idealdir, düzen stili çok yönlü ve esnektir. İstediğiniz ücretsiz demoları içe aktarmak için 1 tıklamayla demo içe aktarma seçeneğiyle birlikte gelin. Birincil renk seçenekleri, tipografi seçenekleri, 6+ özel widget ve 10+ özel widget alanı dahil olmak üzere özellikleri özelleştirmek için tonlarca kolay gelir. Malınızı satmanız veya sadece bir çevrimiçi mağaza açmanız mı gerekiyor? Endişelenmeyin bu tema aynı zamanda WooCommerce ile de uyumlu.

Daha verimli bir arayüz için, şablon aynı zamanda duyarlı, retina hazır ve SEO optimize edilmiştir. Sizi desteklemek için özel ve inanılmaz ücretsiz tema desteğinden bahsetmiyorum bile! Sonuçta, bir sonraki editoryal projelerinizden herhangi birini başlatmak, bugün kurmak ve kendiniz için görmek için mükemmel bir yer!

 

 

3. Sydney

Serbest odaklı çalışanlar, ajanslar ve iş odaklı ve özelleştirilebilir bir tema arayan şirketler için, Sydney düşünülecek mükemmel bir seçimdir. Tam ekran kaydırıcı, yapışkan gezinme ve logo yükleme özelliği içeren bu tema, profesyonel görünümlü web sitelerine hitap eden birçok öğe sunar. Ancak, tüm Google Fonts’a erişim ve düzen ve renk seçenekleri üzerinde tam kontrol sağlamanın yanı sıra, tasarımınızı kendi markanızla eşleştirmenize yardımcı olacak çok sayıda özelleştirme de vardır.

Ek özellikler arasında mobil yanıt verebilirlik, sosyal simge entegrasyonu ve tam çeviri yetenekleri sayılabilir – temelde tam özellikli ve işlevsel bir işletme web sitesi işletmek için ihtiyacınız olan her şey.

 

 

4. Flash

Özel widget’lar, sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ve yerleşik bir portföy dahil olmak üzere premium özelliklerle dolu bir temaya ihtiyacınız varsa, ancak fiyat etiketi olmadan, Flash listenizin başında yer almalıdır. Bu eşsiz ücretsiz tema, ThemeGrill Demo Importer ile sitenize kolayca yükleyebileceğiniz önceden oluşturulmuş birçok demo sunar. Tabii ki kendi sitenizi kurma seçeneğiniz de (ve gerekli araçların). Flash ile çalışmanızı vurgulamak için bir blog, işletme web sitesi veya tek sayfalık bir portföy sitesi oluşturabilirsiniz.

İster başlangıç seviyesinde ister deneyimli bir geliştirici olun, ücretsiz belgelerden de yararlanabilirsiniz. Temanın çeşitli özelliklerini ve tasarım seçeneklerini vurgular ve sitenizi olabildiğince çabuk kurup çalıştırması için başvuruda bulunabilirsiniz.

 

 

5. Shopera

Bazen tek ihtiyacınız olan ürünlerinizi görüntülemek ve satış yapmak için basit bir web mağazasıdır. Shopera ile, sadece bu olsun. WooCommerce ile sorunsuz bir şekilde bütünleşen modern tarz ve duyarlı mağaza temasıdır. Ayrıca, isteğe bağlı Yukarıya Kaydır düğmesi, mağaza kırıntıları ve kendi marka logonuzu yükleme olanağı da dahil olmak üzere bir dizi yararlı e-ticaret özelliği içerir.

Shopera’ya başlamak, acemi çevrimiçi mağaza sahipleri için harika bir başlangıç temasıdır. Ancak, mevcut geliştirme ve tasarım seçenekleri, daha gelişmiş WordPress kullanıcıları ve geliştiricileri için uygun olacak kadar karmaşıktır.

 

 

6. Llorix One Lite

Profesyonel bir web sitesi oluştururken, şık bir dokunuş uzun bir yol gidebilir. Llorix One Lite ile, modern ve minimalist bir bükülme ile zarif bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Bu tema, ön sayfada tam ekran özellikli bir görüntü içeriyor ve çeşitli popüler eklentilerle (WooCommerce, MetaSlider ve bbPress gibi) bütünleşiyor. Aslında, teklifleri ücretsiz bir tema için etkileyici.

Llorix One Lite, kutunun dışında üstün özellikler sunar, böylece hızlı bir şekilde işlevsel bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Ancak, siteyi tam gereksinimlerinize göre özelleştirmek için zaman ayırabilirsiniz. Sonunda, asgari çabayla ve yatırımla premium görünümlü bir site yaratmış olacaksınız.

 

 

7. News Portal

Haber Portalı, temiz ve basit ama göz alıcı tasarımıyla yaratıcı bir Magazine WordPress teması.

Çevrimiçi dergiler, gazete, editoryal, yayıncılık ve kişisel blog web siteleri için en uygun özelliklere sahip, duyarlı bir temadır. Öne çıkan özellikler 12 widget, preloader, SEO hazır, birçok demo seçeneği, özel
404 sayfa, 3 başlık düzeni ve çok daha fazlası.

Haber portalı, kişisel gereksinimlerinize göre temayı özelleştirmenizi sağlar. İçeriği çevrimiçi olarak düzenlemenizi sağlayan ve karşılığında çok zaman kazandıran canlı önizlemeden yararlanın. Woocommerce gibi eklentilerle uyumludur. Haber portalıyla hayal gücü tek sınırdır. Temanın belgeleri, yeni başlamış olmanız durumunda işe yarayabilir.

 

 

8. Spacious

Temiz ve minimalist bir düzen, web sitesi ziyaretçilerini ve olası müşterileri etkilemek için uzun bir yol kat edebilir. Spacious’ın üstün olduğu yer burası, ancak minimalizm tek satış noktası değil.

Premium seçeneklere erişimi sayesinde Spacious, işletmeler, ajanslar, serbest çalışanlar ve daha fazlası için profesyonel görünümlü bir site oluşturmak için kullanılabilir. Bu önceden oluşturulmuş sayfa mizanpajları, şablonlar ve 13 özel widget alanı da dahil olmak üzere bazı ciddi çok yönlülük içeren bir temadır. Ayrıca, marka logosu eklemek, sosyal bağlantılar eklemek ve hatta ön sayfa kaydırıcısını kişiselleştirmek için özelleştiriciyi kullanabilirsiniz. Spacious ile yapabileceklerinizden etkileneceksiniz.

 

 

9. Striker

Tüm çan ve ıslık ile bir tema seçmek için cazip olsa da, bazen basit gitmek yoludur. Forvet, yeni başlayan web sitesi sahipleri ve sağlam bir başlangıç arayan blogcular için mükemmel bir tema.

Forvet, olduğu gibi kullanabileceğiniz veya istediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz net bir tasarım sunar. Özelleştirme seçenekleri, kendi logonuzu, başlığınızı, arka planınızı ve sosyal bağlantılarınızı ekleme yeteneğini içerir. Ayrıca, markanızın renk düzenini de ekleyebilirsiniz ve özellikli alanlara ekleme seçeneğiniz de vardır. Yerleşik bir kaydırıcı sayfaların başında gelir ve temanın yanıt verebilirliği, tüm cihazlarda harika görünmesi anlamına gelir. Tamamen yeni başlayan biriyseniz, temanın kapsamlı belgelerini de çok yararlı bulabilirsiniz.

 

 

10. Virtue

Hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey kullanıcılar, bu Bootstrap tabanlı temanın sunduğu basitlik ve özelleştirme seçeneklerinden memnun kalacaklardır. Bir pazarlamacı, ajans ya da blogcu olsanız da, Virtue ile istediğiniz herhangi bir siteyi hemen hemen oluşturabilirsiniz. Tam gelişmiş bir e-ticaret mağazası oluşturmanıza (veya sitenize daha küçük mağaza öğeleri eklemenize), en son ve en büyük projelerinizi sergilemenize veya sadece blogunuza odaklanmanıza olanak tanır.

Belki de bu temanın en kullanışlı özelliklerinden biri Schema mikro veri entegrasyonu. Bu, yalnızca arama motorlarının sitenizi daha verimli bir şekilde taramasına yardımcı olmakla kalmaz, bunun bir sonucu olarak, arama motoru sonuç sayfalarında daha iyi sıralanırsınız.

 

 

11. Shapely

Esnek, esnek widget’ların yardımıyla çarpıcı açılış sayfaları, portföy siteleri veya kişisel web siteleri oluşturmanıza olanak tanıyan tek sayfalık bir WordPress temasıdır. Temel olarak, Shapely WordPress temaları için tek adresli bir mağaza olarak tasarlanmıştır.

Kullanıcılar sayfayı aşağı kaydırdıklarında, onlara ısırık büyüklüğünde bilgi parçalarını widget bölümleri aracılığıyla besleyebilirsiniz. Seçenekler referansları, portföyleri, servis ve ürün bilgilerini ve daha fazlasını içerir. Bu ücretsiz tema ayrıca, temayı nasıl düzgün bir şekilde kuracağınızı, sayfanızı ayarlamayı ve her bir widget bölümünü zahmetsizce dahil etmeyi öğretecek birçok belge içerir.

 

 

12. Customizr

Adından da anlaşılacağı gibi, Customizr hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için uygun olan özelleştirmesi kolay bir tema. Bununla beraber, blogunuz, e-ticaret mağazanız veya işletmenize ait olsun, güzel ve mobil uyumlu web siteleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca, web sitenize premium özellikler ekleyebilir – bulanıklaştırıcılar (bir simge ve açıklayıcı metin içeren) ve sosyal medya simgeleri dahil – ve temayı WooCommerce ve bbPress gibi popüler eklentilerle bütünleştirebilirsiniz.

Nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? Customizr, temayı (ve geniş özellik yelpazesini) en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı öğrenmeyi kolaylaştıran belgeler sunar.

 

 

13. iFeature

Çevrimiçi mağaza sahipleri ve iş acenteleri göz önünde bulundurularak oluşturulmuş olsa da, iFeature neredeyse her amaç için kullanabileceğiniz çok yönlü bir temadır. Sürükle ve bırak yapabiliyorsanız, iFeature ile bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Tasarım seçenekleri global olarak uygulanabilir veya sitenizi sayfa sayfa bazında özelleştirebilirsiniz – bu da size neredeyse sınırsız olanaklar sunar.

Ek olarak, iFeature akıllı telefonlar ve tabletler dahil olmak üzere popüler dokunmatik cihazlara tam olarak yanıt veriyor. Kullanıcılar, web sitenizin tüm unsurları ile tam olarak etkileşime girebilir ve deneyimlerinin mümkün olduğunca sorunsuz ve çekici olmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

14. Optimizer


Güzel bir açılış sayfası için, görüntü kaydırıcısını ekleyebilir veya en iyi çalışmanızı gösteren bir portföy sitesi oluşturmak için güçlü tema seçeneklerini kullanabilirsiniz. Küçük işletmeler, ajanslar, serbest çalışanlar ve daha fazlası dahil olmak üzere, Optimizer’ın sunduğu özelliklerden neredeyse herkes yararlanabilir.

15. IsleMag

Kaydırıcısı, görüntülü reklamlar için bir yer ve hatta bir inceleme sistemi sunan IsleMag, ihtiyaç duyduğunuz modern ve göz alıcı dergi web sitesini oluşturmanıza yardımcı olabilir. Standart dergi ana sayfa şablonuyla, bu tema seçtiğiniz sektöre adanmış güçlü bir site oluşturmanıza olanak sağlar.

Ayrıca, ziyaretçileri içeriğinizle etkileşime girmeye teşvik etmek için kendi sosyal bağlantılarınızı ekleyebilirsiniz. Dahası, bu tema SiteOrigin Sayfa Oluşturucu, Jetpack ve İletişim Formu 7 gibi diğer popüler eklentilerle de kolayca bütünleşir (sadece birkaçı). Bu eklentiler sitenizin işlevselliğini daha da artıracak.

 

 

16. MH Magazine Lite

Dergi tarzı siteler için başka bir seçenek hızlı yükleme MH Magazine Lite. Kullanışlı kategori sekmelerini, reklam yerleşimlerini ve ön sayfa kaydırıcısını kullanarak, web sitenizi kolayca bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Bu tema, sürükle ve bırak tasarım modülleri ve 13 widget alanıyla (altbilgi ve kenar çubuğundaki yerleşimler dahil) dinamik ve çok yönlü bir site oluşturmanıza olanak tanır. Neredeyse herhangi bir niş için, hayal edebileceğiniz hemen hemen herhangi bir düzen oluşturabilirsiniz. İsterseniz, Premium Magazine MH Magazine’e yükseltme yapabilirsiniz, ancak ücretsiz sürümün dergi siteniz için ihtiyacınız olan hemen hemen her şeye sahip olduğunu görüyoruz.

 

 

17. Moesia

Modern, iş web siteniz için tamamen özelleştirilebilir bu temada geleneksel olarak buluşuyor. Moesia esneklik ve profesyonellik yolunda çok şey sunuyor ve yeni başladığınız zaman için harika bir başlangıç teması.

Moesia’nın kalbi ana sayfadır. Tamamı ayrı ayrı tasarlanabilen 11 adet özel hazır blok arasından seçim yapabilir ve istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Ek olarak, seçebileceğiniz iki blog düzeniniz ve çeşitli Google Fonts erişimine de sahipsiniz. Son olarak, bu tema sosyal entegrasyon seçenekleriyle birlikte gelir; böylece ziyaretçileriniz sosyal medya profillerinizde sizinle bağlantı kurabilir. Tabii ki, bu ayrıca ayrı bir sosyal simge eklentisine ihtiyaç olmadığı anlamına gelir.

 

 

18. Corporate Plus

İşletmeniz veya profesyonel portföyünüz için en önemli tema olan Corporate Plus, tüm işletme web sitesi ihtiyaçlarınız için minimal ve çekici bir seçenektir. Tamamen işlevsel bir tek sayfalık site için ana sayfanıza tam genişlikli bir kaydırıcı, bölüm, servis bölümü ve iletişim bölümü ekleyebilirsiniz. Alternatif olarak, çok sayfalı bir deneyim için bu özellikleri farklı web sayfalarına ekleyebilirsiniz.

İş tekliflerinizi genişletmek istiyorsanız, Corporate Plus’ın WooCommerce uyumlu olduğunu öğrenmekten de memnun olacaksınız. Bu, hem fiziksel hem de dijital ürünleri, kendi sitenizin rahatlığında satabileceğiniz anlamına gelir.

 

 

19. Vantage

Bir portföy veya şirket sitesi oluşturmak istiyorsanız, çalışmak için temiz ve profesyonel bir tema isteyeceksiniz. Vantage’un girdiği yer, yaratıcılar ve iş sahipleri için net ve modern bir görünüm sunar. Belki de Vantage’ın en güçlü özelliği, ilgi çekici ve etkileşimli bir site oluşturmanıza olanak sağlayan Sayfa Oluşturucu ve Meta Kaydırıcı dahil güçlü eklentilerle yakın entegrasyonudur.

Ayrıca, işletme sahipleri Vantage’ın WooCommerce ile kusursuz entegrasyonundan yararlanabilir. Dikkate değer diğer özellikler arasında fotoğraflar, sanat eserleri ve yayınlanmış işler için filtrelenebilir bir ızgara görüntüleme seçeneği ve ziyaretçilerin sizinle ve birbirleriyle kolayca iletişim kurabilmesi için dişli yorumlar bulunur.

 

 

20. Storefront

Çevrimiçi satışta çok fazla büyüme potansiyeli bulunduğundan, çoğunluğa geçmeyin ve ana menüye atlamak ve kendi e-ticaret mağazanızı oluşturmak için hiçbir zaman geç değildir – Storefront size yardımcı olabilir. Bu tema WooCommerce’in geliştiricilerinden geldiğinden, e-ticaret platformunu zahmetsizce sitenize entegre edebilir ve hemen satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca, sayısız WooCommerce eklentisi mevcut olduğunda, ürün listelerinize abonelikler veya rezervasyonlar ekleyebilir, dinamik bir fiyat tablosu hazırlayabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ek olarak, ön sayfaya çarpıcı bir paralaks arka plan ekleyebilir ve emrinizdeki çeşitli seçenekleri kullanarak özelleştirilmiş ürün galerileri oluşturabilirsiniz.

 

 

21. Writers

Yazarlar, yaratıcılıklarının akışına izin vermek isteyen blogcular, gazeteciler ve isteyen adaylar için mükemmel olan blog tarzı bir temadır. Derli toplu bir görünüm için bol miktarda beyaz alandan yararlanan minimal bir temadır. Bu stil aynı zamanda mobil kullanımda olduğu ve hızlı sayfa yükleme için kolayca optimize edildiği anlamına gelir.

Tema ayrıca sitenizi daha kullanıcı dostu hale getirmek için kenar çubuğunuza (arşivler, arama ve kategoriler gibi) widget eklemenizi sağlar. Ayrıca, tema arama motorları için optimize edilmiştir, böylece siteniz Google sonuç sayfalarında daha kolay bulunabilir.

 

 

22. OceanWP

OceanWP, e-ticaret, işletme, blog ve portföy siteleri de dahil olmak üzere çok çeşitli kullanımlara sahip çok yönlü bir temadır. Özellikle geliştiriciler, bu güzel ama profesyonel temanın sağladığı esnekliğin tadını çıkaracaklar. Tam genişlikte statik başlık ve ön sayfa özellikli görüntü, 13 demo seçeneği ve bir düzineden fazla uzantıya sahiptir. Bu nedenle, OceanWP belki de listemizdeki en esnek seçenektir.

Ürün teşhirlerini eklemeniz, en son blog gönderilerinizi vurgulamanız veya sunduğunuz ürünleri ve hizmetleri ana hatlarıyla belirtmek isteyip istemediğinize göre, bu tema daha tam olarak keşfetmek isteyebileceğiniz bir seçenektir.

 

 

23. One Page Express

Tek sayfalık temalar giderek daha popüler hale geliyor ve bunun nedeni iyi. Bu temayı seçerek, ziyaretçilerin gördüklerini, ne zaman ve nasıl yaşadıklarını tam olarak kontrol edersiniz.

Bir Sayfa Ekspresi önceden tasarlanmış bir ana sayfanın yanı sıra 30’dan fazla içerik bölümü ekleme seçeneği sunar. Ayrıca, sitenizi daha da özelleştirmek için sürükle ve bırak düzenleyicisini kullanabilirsiniz. Esasen herhangi bir amaç için böyle bir sayfalık bir tema kullanabilseniz de, açılış sayfaları, iş siteleri ve portföy sayfaları için idealdir.

 

 

24. Athena

Web sitenizi hayata geçirmek istiyorsanız, Athena’ya bakın. İşletmeler, reklam öğeleri ve blogcular için mükemmel olan özellik yüklü, paralaks bir WordPress temasıdır. Kullanışlı bir ızgara tarzı blog düzeni ile birlikte özellikli bir resim kaydırıcısını ve animasyonlu belirtme çizgilerini içerir – ve emrinizde birçok özelleştirme seçeneğiniz (renk seçenekleri, widget alanları, menüler ve sosyal medya bağlantıları dahil) vardır.

Bununla birlikte, belki de Athena’nın sunduğu en faydalı özellik canlı kişiselleştiricidir. Bu, düzenleme sırasında size zaman kazandırır, çünkü gerçek zamanlı değişiklikleri görmenize olanak tanır ve ücretsiz bir temaya değerli bir ektir.

 

 

25. Edge

Edge, blogunuzu gıpta etmeye değer güzel bir web sitesine dönüştürmenize yardımcı olabilecek duyarlı ve minimal bir temadır. Basit ve düzenli bir görünüm sunar ve özelleştirilebilir şablonlar, profesyonel ve iyi tasarlanmış bir site oluşturmanıza yardımcı olur. Ayrıca temanın genel estetiğini daha da artıran beyaz alanın akıllıca kullanımı da var.

Bu tema, özellikle her ikisi de şirketinizin web sitesini optimize etmek için kullanılabilecek iletişim ve galeri şablonları içerdiğinden, bir şirket veya ajans blogu için mükemmel bir seçenektir. Buna ek olarak, bu ücretsiz tema için destek hazır ve duyarlı. Bu, premium olmayan temalar için göreceğiniz bir şey değil!

 

 

26. Make

Birçok ücretsiz tema akılda sadece bir tasarım ile inşa edilmiştir. Ancak, Yap sitenizi tam olarak gereksinimlerinize göre özelleştirmenize izin veren bir temadır. Güçlü bir sürükle ve bırak sayfa düzenleyicisi ve sayısız özelleştirme seçeneği sunan bu tema, sizin uygun gördüğünüz şekilde özelleştirmeniz için size aittir. Sayfa düzeni üzerinde tam kontrol sahibi olabilir ve içeriğinizi vizyonunuza uyacak şekilde düzenleyebilirsiniz.

Make ile profesyonel bir portföy oluşturabilir, bir e-ticaret mağazası oluşturabilir veya hatta minimal ve içerik odaklı bir blog tasarlayabilirsiniz. Ayrıca, Make, tam genişlikli afişler, sütunlar ve galeriler gibi sitenizi ayırt etmek için kullanabileceğiniz çok sayıda tasarım öğesi sunar.

 

 

27. ShopIsle

Ücretsiz bir WooCommerce uyumlu WordPress teması arıyorsanız, ShopIsle’dan daha iyi bulamazsınız. Shop Isle ile, fiyat etiketi olmadan profesyonel görünümlü bir e-ticaret mağazasına sahip olabilir ve paralaks efektleri, özelleştirilebilir içerik bölümleri ve tam ekran görüntüleri gibi özellikleri ekleyebilirsiniz.

ShopIsle, temanızı aşağı veya yukarı giymenize olanak sağlar. Örneğin, temayı tek sayfalık bir web sitesi olarak – ürünlerinizi vurgulamak veya bir açılış sayfası oluşturmak için – veya tamamen işlevsel bir çevrimiçi mağaza oluşturmak için kullanabilirsiniz. Jetpack ve SiteOrigin Sayfa Oluşturucu da dahil olmak üzere bu temayı onlarca web sitesi geliştiren eklentiyle bütünleştirebilirsiniz.

 

 

28. The Minimal

Adından da anlaşılacağı gibi, Minimal temiz ve basit bir WordPress temasıdır. Bu nedenle, çoğunlukla blogcular, gazeteciler ve yazarlar için öneriyoruz (birçok site karmaşasız tasarımından yararlanabilir olsa da). Minimal ile, içeriğinizi tamamen spot ışığına taşıyabilirsiniz.

Bu temanın blog dostu widget’larından (son yazılar, popüler yazılar ve sosyal bağlantılar gibi) yararlanarak, web sitenizi istediğiniz gibi düzenleyebilir ve en iyi içeriğinizi okuyucularınız için görünür hale getirebilirsiniz. Ek olarak, arama motoru dostu bir yapıya sahiptir ve sitenizin yüksek sıralarda yer almasını kolaylaştırır.

 

 

29. Pictorico

Pictorico’nun benzersiz ve şık tek sütunlu düzeni, sanat eseri, fotoğraf veya yayınlanmış makaleler olup olmadığını, en son çalışmalarınızı göstermenize olanak tanır. Bir çevrimiçi portföyün havasız veya net olması gerekmez. Bunun yerine, yayınlarınızı ve medyanızı şık bir şekilde görüntüleyen bu ızgara tabanlı tema ile odağı işinize getirebilirsiniz.

Dahası, Pictorico size sitenizin geri kalanını kişiselleştirmek için birçok seçenek sunar. Özel başlıklar, arka planlar ve simge görüntüleme alanı ile dakikalar içinde güzel bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

 

 

 

30. FlatOn

Minimalizmin artmasıyla birlikte, düz tasarımlı web sitelerinin son yıllarda tüm öfke haline gelmesi şaşırtıcı değil. Ne de olsa, basitlik ve şıklık sunarken, aynı zamanda odağın yalnızca içeriğinizde kalmasını sağlar. FlatOn, bu tarzla tasarlanan bir temadır ve çok az çabayla, çeşitli çekici web siteleri oluşturmak için kullanılabilir.

Bir ızgara çerçevesi kullanarak ve Jigoshop eklentisiyle sorunsuz bir şekilde bir araya getiren FlatOn, işletme sahipleri, ajanslar ve serbest çalışanlar için mükemmel bir seçimdir. Tema seçenekleri paneli aynı zamanda, bir blog sitesi oluşturmak için bu temayı kullanmak gibi başka birçok olanak da açar. Gelişmiş geliştiriciler, temaya özel CSS’ler bile ekleyebilir. Basitçe, stil sayfasını bulmaya gerek kalmadan kod ekleyebileceğiniz tema seçenekleri paneline gidin.

Yazar

Doğucan Güler

Ege Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümünden Mezun Olduktan Sonra İş Hayatıma, Marka İletişimi Ve Pazarlama Desteği Sunmak Adına Birçok Firma İle Tanıştım. Daha İyi Görsel İletişim Anlayışı Ve Kalite Düzeyi Arttırılmış Ürünler Ve Reklamlarını Tasarlamaya Devam Ediyorum.

Yorum bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Whatsapp'a Git
💬 Yardıma mı ihtiyacınız var?
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabilirim?